Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СМЯХ! КОБИЛКИНА УЖАСИ САШО ДИКОВ С ЛЕКЦИЯ ЗА МЪЖКАТА АНАЛНА ДЕВСТВЕНОСТ

СМЯХ! КОБИЛКИНА УЖАСИ САШО ДИКОВ С ЛЕКЦИЯ ЗА МЪЖКАТА АНАЛНА ДЕВСТВЕНОСТ

Нагледалият се на какво ли не Сашо Диков буквално загуби дар слово пред Наталия Кобилкина. Разтропаната сексоложка стартира свое предаване в телевизията, на която той е програмен шеф. Във формата тя ще дава напътствия на обикновени хора как да разрешат личностните си и сексуални проблеми.

Гост в първото й предаване се оказа самият Диков. Докато разговорът си вървеше лежерно за това с какво ли по-възрастната Никол Шерцингер държи по-младия Григор Димитров, Кобилкина достигна до прозрението чрез какво една жена може да си гарантира любовта на мъжа си.

„Ако жена иска истински да влюби мъж в себе си, важно да му направи масаж на простата, не орална любов. Мъжете, които преживяли проникване анално от жената, тогава се влюбват в жената. Това е невероятно силно. Много често мои клиенти споделяли, че когато жена им го прави, никога няма да я забрави. Мъж не помни с коя първа жена той преспал, но винаги помни каква жена го лишила от аналната девственост“, констатира Кобилкина.

Следващите й думи родиха няколко култови фрази. Оказа се, че в човешкия мозък съществува дял, за който човечеството не е подозирало досега.

„В ануса има скрити много специални информации. Това е връзка с нашия рептилен мозък,  който отговаря за инстинкта, за доверие и за сигурност. И когато жена наруши това нещо, тя прониква в светая светих, най-свещеното място за един мъж. И ако иска жена да влюби в себе си мъж, важно да вникнеш в неговата вълшебна пещера и да потрие лампата на Аладин“, продължи Кобилкина, пише Пик.

Рускинята обърка рептилоидния мозък с рептилен – частта в човешкия мозък, която мотивира и контролира неговите действия. Иначе рептилите – предполагаеми влечугоподобни хуманоиди, които просъстват в конспиративните теории, едва ли имат нещо общо с отнемането на мъжката анална девственост.
Слушайки думите на Кобилкина, Диков повтаряше, невярвайки на ушите си: „Ти ще гръмнеш, ти ще ме гръмнеш… „.

Top