Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАЛАВНИК! КОЦЕТО ОПЪНАЛ ЛИНДАРЕВА В КЕНЕФА

ПАЛАВНИК! КОЦЕТО ОПЪНАЛ ЛИНДАРЕВА В КЕНЕФА

Константин е правил сек на пияна глава със Зорница Линдарева в тоалетната в къщата на Големия брат. Фолк певецът обаче се разбрал с продуцентите да не засягат темата по никакъв начин, за да не развали имиджа си на примерен баща на две деца.

Той бил наясно, че скандалът ще го лиши както от стотиците му фенове, така и от съпругата му Надя, твърди  „Таблоид”. Изданието не уточнява кога точно се е разиграла случката в тоалетната, където няма камери, но явно е било в средата на предаването.

Тогава Линдарева непрекъснато демонстрираше чувствата си към Коцето и заслужи доста критики от съквартирантите като Людмила Захажаева. Джино веднага се възползвал от ситуацията и заплашил, че ще издаде в ефир забежката на Коцето.

Това накарало продуцентите да му обещаят победа в предаването, каквато той наистина получи. Зорница и Коцето продължили да консумират страстта си и след напускането на риалити предаването, като Линдарева непрекъснато търсела компанията на изпълнителя. За последно тя се появи на рождения ден на най-близкия приятел на Коцето в къщата- Фънки, който той отпразнува преди няколко дни.

Top