Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КРИСКО И МИРО БИЛИ КАТО СЕМЕЙСТВО

КРИСКО И МИРО БИЛИ КАТО СЕМЕЙСТВО

Криско обяви, че издаването на автобиографичната му книга ще е по случай 10-годишнината му на музикалната сцена. Първоначално мислел да отбележи юбилея си с голям концерт, но после решил да напише книга.

„Сам си я пиша!”, уточни Криско и допълни, че за концерта размислил, тъй като искал да го направи след около две години, тъй като отсега знаел какви парчета ще направи в близко бъдеще.

В книгата си той описва пътя, който е изминал, споделя лични истории, такива от участия и разказва за хората, които са му помогнали, както и за тези, с които е приключил отношения с тях.

„В този живот все някой се сърди. Не ме притеснява това нещо, аз съм го написал, защото това е моят живот… Все пак съм дипломатичен и не на всички съм написал имената, но съм ги описал, така че трябва малко, за да се сетиш за кой става въпрос”, казва Криско.

Най-вероятно в книгата обаче ще бъдат спестени епизодите с гей елементи, за които намекна и бившата му приятелка Ася Капчикова. Публична тайна в шоубизнеса е, че в началото на кариерата си рапъра е имал доста близки отношения с Миро от „Каризма”, а според някои дори е живял няколко седмици на семейни начала с него, пише седмичник.

Top