Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛОРА КАРАДЖОВА ИЗБЯГАЛА ОТ МЪЖА СИ

ЛОРА КАРАДЖОВА ИЗБЯГАЛА ОТ МЪЖА СИ

Певицата Лора Караджова за пореден път си доказа, че не е създадена за семейство. Палавата изпълнителка бе заблудила, че се вълнува от друго, освен от кариерата си, но изтрая едва три години като майка и съпруга. След това взела рязък завой и избягала от всичките си домакински задължения, късайки връзката с бащата на дъщеря си Алиса – варненеца Валентин.

За раздялата между Лора и Вальо се разбра преди няколко седмици, когато двойката прекара разделена празниците. Тогава крахът на отношенията им стана съвсем очевиден дори за тези, които преди са вярвали, че влюбените просто са в типична криза на отношенията си.

Тя обаче продължавала много повече от очакваното. Зародила се, след като Лора забременяла с дъщеря си и две години след раждането й още не успява да отшуми.

„Всеки иска различни неща в живота си. Тя си мечтае за сцената, за песни и клипове, а той се опитва да гради нещо стабилно. Никак не му харесват нейните изпълнения“, издават близки до двамата, цитирани от „Уикенд“. Преди време Караджова отново намекна за тях, като се появи доста неадекватна в тв ефир. Тогава миньончето се кискаше и закачаше с репортер на сутрешен блок и с това предизвика смесени реакции от феновете си.

Top