Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАГИ ДЖАНАВАРОВА СЕ ОМЪЖИ ПОД СЕКРЕТ

МАГИ ДЖАНАВАРОВА СЕ ОМЪЖИ ПОД СЕКРЕТ

Последната победителка на „Мюзик Айдъл“ Маги Джанаварова се омъжи. Певицата пазила в пълна тайна венчавката й, защото не искала личното й щастие да става обект на медиен шум, разкриват близки до нея, цитирани от в. „Телеграф“. Маги и приятелят й са заедно от много години, още от времето, когато тя бе част от риалити формата „Мюзик Айдъл“.

Още тогава тя спомена, че не желая да разкрива името му или да коментира връзката си заради суеверие. „Страх ме е да не застраша любовта ни, защото се опитвам да я запазя за себе си“, заяви тогава Джанаварова. Тогава никой не знаеше как изглежда любимият мъж на певицата. Няколко месеца по-късно той излезе от нелегалност като изненада певицата с предаването „Море от любов“.

Оказа се, че младежът е от родния й град Велико Търново и се казва Ивайло. Той обаче живее в Пловдив, а тя в София. Изпълнителката и любимия й Ивайло си казаха „Да“ на скромна церемония, като самата Маги избяга от клишето на традиционните сватби и дори отказала да облече тежка булченска рокля.

да

Вместо воали и обръчи Джанаварова заложила на стилна дълга рокля в бежов цвят, а мъжът й бе в тъмносин костюм с бяла риза. Маги изненада и с небрежна прическа, с която сме свикнали да я виждаме в ежедневието – права коса, подстригана на каре. И двамата са със слънчеви очила на снимката, а над фотоса е надписала:“ Това е датата. Сватбената дата“.

Top