Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГОЛЯМ СКАНДАЛ! МАЙКИ СКОЧИХА СРЕЩУ МАРИЯ ЗАРАДИ СНИМКИ НА ЩЕРКА Й

ГОЛЯМ СКАНДАЛ! МАЙКИ СКОЧИХА СРЕЩУ МАРИЯ ЗАРАДИ СНИМКИ НА ЩЕРКА Й

Голям скандал се вдигна отново покрай чалга миньончето Мария. Този път не я закачат в ролята й на фатална мъжемелачка, пише „България днес“.  Сега се надава вой срещу решенията, които взема като родител.

Певицата нонстоп качва снимки на дъщеря си Марая. Гордее се с нея и иска всички да й се радват. Но някои от кадрите са по-провокативни, Марая позира не като дете, а като голяма жена. На феновете това определено не им харесва и се надигнаха обвинения, че Мария прекалява и не трябва една майка така да се държи.

„И аз правя снимки на децата във ваната и по плажа, но не ги показвам в интернет“, „Отвратително, като знае какви мъже има, що за безмозъчно трябва да си, за да споделиш подобни снимки на детето си? Само при мисълта, колко хора ще си я свалят и ще педофилстват с тази снимка… ами повръща ми се!“, пишат възмутените, които са видели снимките.

Още повече страстите се разпалват от факта, че малката Марая вече има собствен профил в социалните мрежи. „Недопустимо е толкова малко дете да има изобщо профил. В XXI век живеем и много добре знаем за какво се използва мрежата. Снимки по бански на деца в общодостъпен профил е престъпление! Защо Мария е допуснала това?“, продължават нападките.

Коментарите от този род в профила на Мария станаха стотици на брой, което изнерви чалгаджийката и я принуди да изтрие нападките. Дали снимките са подходящи или не, споделете мнение и вие в коментарите.

МАЗАЛО! ОТВАРАЧКАТА СЕ ОКАСТРИ ЗДРАВАТА

Top