Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НАЙ-НАКРАЯ: МАРИЯ И ГУЩЕРОВ СЕ РАЗВЕДОХА

НАЙ-НАКРАЯ: МАРИЯ И ГУЩЕРОВ СЕ РАЗВЕДОХА

Фолкпевицата Мария и милионерският син Християн Гущеров финализираха развода си в съда, година и половина след като се разделиха. Макар двамата така и да не посочиха официално причина за края на връзката си, към настоящия момент и изпълнетелката на „Червеният картон“ и бизнесменът се радват на нови любовни трепети в живота си.

Нещо повече, Гущеров младши вече планира и следващата си сватба с плеймейтката Светлана Василева, която пък от своя страна е готова да му народи поне две деца. Годежа си влюбените отпразнуваха в края на януари, а заветното „да“ се очаква да си кажат през лятото.

Противно на очакванията, Мария не се облагодетелства от документалното финализиране на брака й с Гущеров. Макар че според спекулациите банковата сметка на миньончето трябваше да набъбне с 2 милиона лева, до финансова инжекция вследствие на развода така и не се стигна.

Самата Мария неведнъж коментира, че няма подобни претенции от бившия си съпруг, пише „Монитор“. Решението за раздялата било нейно, а от общия им дом в „Бояна“ тя си тръгнала със 100 лв. в джоба.

Top