Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ ИЗБЯГА В ДУБАЙ, А УЖ ИЗЛЕЗЕ, ЗА ДА Е С ДЕТЕТО СИ

МАРИЯ ИЗБЯГА В ДУБАЙ, А УЖ ИЗЛЕЗЕ, ЗА ДА Е С ДЕТЕТО СИ

В грозна лъжа бе уличена Мара Отварачката. Дни след като напусна „ВИП брадър“ под претекст, че вече не издържа без дъщеря си Марая, изпълнителката избяга в далечен Дубай. Това накара зложелателите й остро да скочат срещу нея и да я обвинят, че е безсрамна лъжкиня. Чалгарката замина на почивка за няколко дена, оставяйки щерка си в родината.

По-голямата част от завидния хонорар на Мара от предаването вече е изхарчен за луксозната почивка. Певицата е в един от най-лъскавите хотели в Дубай и се глези със скъпарски гурме ястия и други всевъзможни глезотийки. Тя е в компанията на своя близка, с която обикалят с частна лимузина.

Мария не спира да демонстрира в социалната мрежа доброто си финансово състояние. Фотосите и клиповете, които разкриват лъскавия начин на живот на певицата, събудиха гнева на мнозина. В къщата на Големия брат миньончето на фолка рева с горчиви сълзи пред съквартирантите, че след развода с Гущеров е останала без пукнат лев и с малката Марая са останали на улицата, пише „България днес“.

Ситуацията на Мара не е чак толкова плачевна и банковата й сметка все още не е така крайно олекнала. Седмиците в риалити формата се оказаха и добра възможност певицата да се поглези за пореден път далече от родна земя.

Top