Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГОРЕЩО ВИДЕО: МАРТА ВАЧКОВА ПУСНА РЪКА НА НАУМ ШОПОВ, ИМАЛА МУ МЕРАК

ГОРЕЩО ВИДЕО: МАРТА ВАЧКОВА ПУСНА РЪКА НА НАУМ ШОПОВ, ИМАЛА МУ МЕРАК

Марта Вачкова стори нещо, за което мечтаят хилядите фенки на сериала „Откраднат живот“ и по-специално на доктор Борис Тасев. Сестра Жекова най-безцеремонно пусна ръка на младия красавец и потопи в скръб почитателките му.

От известно време Вачкова се е запалила по операторството и през няколко дни предава на живо какво се случва край снимачната площадка в болница „Свети Кирил“.

Преди няколко часа Марта показа как екранният д-р Тасев тренира между сцените със свое участие. Пред колежката си атлетичният Наум изпълнява популярно упражнение с ластици за трицепси.

МЛАДИЯТ ШОПОВ СЕ СКАРА С ГАДЖЕТО СИ ЗАРАДИ…

Марта не издържа на изкушението да докосне мускула на колегата си: „Майкооо, как се напряга! Сега жените мрат, че Жекова бара, еб..си майката! Ооооо… това не трябваше“, изпусна се Жекова. След което поиска и тя да пробва упражнението.

После Марта похвали Шопов, че е мъж за пример: „Наум е МАШИНА! Всеки свободен миг тренира. Или учи. Той е пример за всеки млад мъж“, а под видеото заваляха коментари, с които последователките на Вачкова й завидяха, че се е докоснала до лелеяния ерген, пише Пик.

УЖАС! МАЛКИЯТ ШОПОВ ЗАДМИНА ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ, ЕТО КАКВИ ГИ ВЪРШИ 

„Жекова, не пипай, той е на Фотева“, пошегуваха се с Марта, а на свой ред тя отвърна: „И Жекова душа носи. Не само носа й е дълъг, а и меракът й е голям“.

Top