Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕГЗ ЗАТАПИ КОМЕНТАТОРИТЕ ПРИ ГАЛА И ДВОЙНИТЕ ИМ СТАНДАРТИ

МЕГЗ ЗАТАПИ КОМЕНТАТОРИТЕ ПРИ ГАЛА И ДВОЙНИТЕ ИМ СТАНДАРТИ

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз  затапи коментаторите в студиото на Гала, които този сезон изпъкнаха с двойните си стандарти. С поведението си те отдавна изгубиха доверието на зрителите.

Маги Сидерова влезе в ролята на адвокат на Тото, който също присъстваше в студиото, но гузно мълчеше. Повод беше разпространеното от дизайнерката видео, на което се вижда как рапърът нарушава правилата на формата, разговаряйки с майка си и приятелката си в дискотека.

„Маги, аз не съм втора. Това дали Тото  печели, не ме касае, защото нямаше как да съм първа. Тото е много талантлив, просто не заемаше твърда позиция“, заяви Каканашева и беше репликирана от коментаторката, която през целия сезон хвърляше пепел и жупел върху нея и дори я определи като „тотално куку“.

Явно за Сидерова показването на силен характер, воля и физическа мощ са негативни качества, а проявеното хленчене и демонстрация на всички друго, но не и на мъжество от страна на Антон Стефанов, е повече от пример за подражание.

„Съжалявам, но като видях това видео, на което Тото заговорничи с майка си, се почувствах предадена и зле. Това не е примерът, който трябва да се дава за хората“, каза Мегз.  И допълни, че разговорите й са се случвали в изповедалнята и всичко е записано. „В един друг формат организацията не беше така добра, стигнах до телефон, чух се с майка си и рухнах от това, което се мисли за мен отвън. Тогава си обещах да не се влияя от чуждото мнение“, допълни Миглена.

Журналистът Станислав Дочев, който стана популярен с измислените среднощни разследвания, които не потвърди с нито едно доказателство, я запита дали е имало мъж от Раковски, който е финансирал рекламната й кампания. „Никой не ми е помогнал финансово никога. От срам и от гордост не съм искала нищо от никого“, отвърна Мегз.

Top