Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИХАЕЛА МАРИНОВА ОТВРАТИ ФЕНОВЕТЕ СИ С ВУЛГАРНИ СНИМКИ

МИХАЕЛА МАРИНОВА ОТВРАТИ ФЕНОВЕТЕ СИ С ВУЛГАРНИ СНИМКИ

Звездата от „Х фактор“ и победителка в последния 5-и сезон на „Като две капки вода“ Михаела Маринова си позволи да покаже скандални снимки в социалната мрежа. Талантливата девойка се е простила с невинността, а крехката й визия и възраст заблуждават феновете й.

Дивата лъсна на пикантни кадри от джакузи. В него тя е с гаджето си Иво, който набра популярност след участието си в „Х фактор“, където бе в дует с брат си Пламен. След като Маринова прекрати връзката си с друг участник от музикалното риалити тя и Иво Добрев се залюбиха и са много щастливи. Освен тях в джакузито е и Дара, също част от този сезон на предаването.

Тя прави селфи, докато Иво нетърпеливо хапе изгората си не къде да е, а отзад. Какво се е случило след това обаче можем само да гадаем.

да

Това обаче не е всичко. В профил на Маринова в социалните мрежи попаднахме и на друга скандална снимка. На нея Михаела е показва как ръка бърка в гащите й. Не личи дали тя е нейната или тази на половинката й. Все пак много от феновете на певицата се възмущават, че точно тези неща не трябва да намират място в социалните мрежи, до които имат достъп много деца, за които Маринова е пример за подражание, пише Блиц.

да

Top