Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИСТЪР ЛИВАН РАЗОБЛИЧИ ЕНДЖИ: СВАТБЕНАТА РОКЛЯ БЕШЕ ПОДАРЪК, НЕ СЪМ БОГАТ

МИСТЪР ЛИВАН РАЗОБЛИЧИ ЕНДЖИ: СВАТБЕНАТА РОКЛЯ БЕШЕ ПОДАРЪК, НЕ СЪМ БОГАТ

Мистър Ливан 2014 Кабих Ел Зейн, който е съпруг на Енджи Касабие, разобличи жена си тази сутрин пред Ива Софиянска, видя Secret.bg. Оказа се, че журналистът в „Ал джазира“ е противоположност на диетоложката. Докато тя се фука колко е богата, какви дрехи и бижута носи, то Рабих е изключително скромен.

„Изненадвам се, че в България ме мислят за богат. Не съм богат, не съм и беден, искам да съм по средата, за да работя и да стана богат. Като журналист се познавам с изключително много богати и известни хора. Сватбената рокля на Енджи беше подарък“, заяви Мистър Ливан 2014.

Припомняме, че веднага след сватбата съпругата му обикаляше медиите, за да се фука, че била с рокля за 150 000 долара, кои са били гостите и какво меню е имало. В Къщата тя също залагаше на това да се фука, че носи само дизайнерски дрехи.

Мегз обаче я разобличи в поредица от лъжи. Оказа се, че Енджи носи екстеншъни, лъже за номера на обувките си, няма собствени дрехи, а носи на различни дизайнери и след седмица ги връща. Същото се случвало и с бижутата.

Top