Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИСТЪР СОФИЯ РИЧАРД ВЕЛИЧКОВ ОТГОВОРИ НА КЛЮКИТЕ ЗА КУПЕНАТА ТИТЛА

МИСТЪР СОФИЯ РИЧАРД ВЕЛИЧКОВ ОТГОВОРИ НА КЛЮКИТЕ ЗА КУПЕНАТА ТИТЛА

В последните дни се появи информация, че уж конкурсът „Мистър София“ е нагласен, а победителят Ричард Величков е броил 3 бона за титлата. Клюката тръгна от друг участник в надпреварата – Апостол Анастасиу, който така и не показа доказателства за думите си.

„Няма конкурс, за който да не са казали, че е нагласен. Нормално е да има хора, които не могат да превъзмогнат загубата. Този, който казва, че конкурсът е нагласен, е на 3-то място, дори да не бях спечелил аз, той нямаше да вземе наградата“, сподели победителят Ричард Величков в интервю за Secret.bg и „Famous VOX“.

„Организаторите публикуваха резултатите. От 20 души жури -16 са гласували за мен. Аз съм с 67 точки, разликата между мен и втория в класацията –  Николай Николов, е над 25 точки“, похвали се Величков, който не спира да изтъква, че е сред топ имената в родните фитнес среди.

Той не остана длъжен и на своя враг. „Този човек е незабележим, на 33 години е и не е успял да направи така, че да бъде забелязан от хората. Това е единственият шанс да го забележат и да го поканят по телевизията. Аз му се възхищавам, че все пак успя да си спечели няколко минутна слава, въпреки че е на мой гръб“, допълни Ричард.

Категоричен е, че приключва с конкурсите у нас. След няколко месеца му предстои участие на световен форум във Филипините, като победител в „Мистър София“.

Top