Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НА АЛИ РЪЗА ПАК МУ Е ЛОШО, БЪЛГАРИ ГО ОКРАДОХА

НА АЛИ РЪЗА ПАК МУ Е ЛОШО, БЪЛГАРИ ГО ОКРАДОХА

Български измамници завлякоха турската звезда от „Листопад” Халил Ергюн. Актьорт, който изигра ролята на Али Ръза, планираше да купи имение край Девин, но мошеници му изиграха лоша шега, пише Таблоид.

Самозвани брокери от Пловдив са завлекли актьора с над 50 000 долара. И нямало голям шанс той да си ги върне. Измамата била реализирана миналата пролет, когато звездата реши да инвестира в имот край града Под тепетата. Ергюн се свързал чрез родни преселници с местна фирма, която му предложила 10 оферти за недвижима собственост на стойност между половин и един милион долара.

В крайна сметка погледът му попаднал върху имот на фалирал банкер край Девин, а сумата била над 50 000 долара. Имението имало 16 стаи, минерален басейн, а обявената цена била закована на 500 000 долара.

Али Ръза подписал предварителен договор и депозирал 50 000 долара. Още на следващата седмица обаче, от фирмата  спрели да приемат обажданията му, а офисът в квартал „Изгрев” бил опразнен. Проверка показва, че всъщност фирмата е със седалище в циганското гето в квартал „Бенковски”.

По всяка вероятност става въпрос за класическа схема за измама, а собственикът вероятно дори не подозира, че се е водел шеф на агенция за имоти. По всяка вероятност турската звезда в крайна сметка ще остане с пръст в устата, измамен от нашенските тарикати.

Халил Ергюн е един от най-добре платените актьори в Турция. Той няма наследници, а състоянието му се изчислява на повече от 20 милиона долара. Звездата къта парите си по банкови сметки из цял свят и харчи само за имоти.

Заради ергенлъка Халил няма наследници, а се шушука, че предпочита и собствения си пол. Зевзеци пък се шегуват, че ако сумата отговаря на истината, едва ли Али Ръза ще се оплаква от особено главоболие, ако загуби няколко хилядарки, подсмихват се негови фенове.

Top