Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАЛАВИЯТ АКТЬОР ПРИЗНА КАКВА МУ Е 24-ГОДИШНАТА ДЕВОЙКА

ПАЛАВИЯТ АКТЬОР ПРИЗНА КАКВА МУ Е 24-ГОДИШНАТА ДЕВОЙКА

„Това е моята приятелка!“ С тези думи звездата на българското кино Стоян Алексиев обясни отношенията си с по-младата от него 24-годишна Ивана Бобойчева. Двамата бяха хванати в интимни пози преди дни от фотографи.

„Не разбирам защо се шуми толкова от акт, който хората правят по цял свят – да се прегръщат, да се държат за ръце или да се целуват в устата. Аз и с Теди Москов се целувам, ама никой не роптае срещу това и не ме нарича как ли не“, обясни пред „България днес“  разочарован Алексиев. Той даде за пример и други негови колеги, които се държали „интимно“ – Теодора Духовникова, която за чао бе снимана от папараци да се целува в устата с Калин Врачански. „Пък си е женено щастливо момичето и всичко е ок“, обясни Алексиев.

„Ивана е моя приятелка, сега, дали ми е любовница, това са неща, за които дори не ми се говори, гавра е някаква с мен. Влиза се в личното ми пространство, което ми е неприятно“, тъжно промълви екранният д-р Генадиев.

Според него в цял свят хората проявяват интимност, като са приятели, но никой не намира поведението им за скандално, а тук, у нас, се прави от мухата слон.

„Не ме занимавайте с глупости!“ Така реагира жената на Стоян Алексиев – Надя, на въпрос дали се тревожи от снимките, които се разпространяват от няколко дни, на мъжа й, който пипа девойка на възрастта на дъщеря му. Г-жа Алексиева каза, че е щастлива с внуците си на морето и изобщо не й е до това да обяснява на когото и да било отношенията със съпруга си.

Семейството от години е свикнало да живее в „отворен брак“. Преди време Стоян Алексиев се върна във Варна, за да „помогне“ на театъра в родния си град, а жена му бе в София с малкия им син – Александър. Момчето така и израсна, рядко се виждало с баща си. „Свикнали сме да живеем далеч един от друг, но от това не страда любовта ни, ние сме много задружни и сега“, категоричен е Алексиев.

От цели цели три години е факт връзката между актьора Стоян Алексиев и много по-младата му колежка, с която двамата скандализираха обществото. На 63 години е бил тогава хитовият д-р Генадиев от „Откраднат живот“, а младата му изгора – едва на 21 г.

В това са категорични познати на девойката, ставали многократно свидетели на демонстративната им връзка. Момичето не криело, че е яко хлътнало по белобрадия си колега.

24-годишната Ивана Бобойчева е студентка последна година в НАТФИЗ, специалност „Кукли“. Още през първата си година като студентка тя успява да завърти главата на Алексиев, кълнат се нейни познати. Тя фигурира в актьорския състав на постановката „Лавина“ на турчина Тунджер Джюдженоглу, в която главната роля изпълнява именно Стоян Алексиев.

Стоян и младата му приятелка не крият близките си отношения в социалната мрежа, където открито показват, че прекарват времето си заедно и извън София. Миналата година двамата са били заедно в Турция. С компания от двама колеги на Ивана Алексиев и тя са прекарали повече от седмица в южната ни съседка. На фотос от екскурзията двамата позират щастливо прегърнати.

Ивана не се срамува да демонстрира силната си привързаност към Алексиев въпреки укорителните погледи, но и тя отказва да коментира от какво естество точно са чувствата й към него. Прохождащата актриса реагира с любовни сърчица на снимките на Стоян в социалната мрежа – досущ като влюбена в съученика си тийнейджърка.

Последните скандални снимки отпреди дни и сценките, които се разиграват на тях, били нещо абсолютно нормално за двойката. Бъркането в гащите на публично място било ежедневие за влюбените. В това уверяват интернет потребители, станали неволни свидетели на подобни сценки.

„Точно тази двойка гледахме в подобни интимни и дълго траещи ласки на бул. „Витоша“ пред наливната парфюмерия, в която момичето работи, и ние станахме неволни свидетели на физическите им дръзки контакти. Не сме правили снимки и не сме имали намерението да разпространяваме такива, тъй като нямам право да съдя живота на никого. Въпреки това бях шокирана и погнусена, признавам си. Редно е поне да се спазват някакви обществени норми, особено в присъствието и на деца, за да не ги сочи никой с пръст и да се меси в делата им“ – разкрива потресена госпожа в интернет пространството, от чийто разказ става ясно, че девойката се издържа като продавачка на парфюми, докато учи.

Фотоси на топпапараците на „България Днес“ също показват близките взаимоотношения между Ивана и Алексиев. И в студените зимни месеци, и в горещите летни двамата обикалят столичните улици, спокойно хванати за ръка.

Стоян Алексиев е баща на три деца, а освен това се грижи и за сина от първия брак на настоящата си съпруга – Надежда Алексиева. От брака си с Надя Стоян има син – актьора Александър Алексиев, с когото играят заедно в „Откраднат живот“. От първия си брак пък има други двама наследници – великолепния актьор Цветан Алексиев и цигуларката Елица Алексиева. В семейство Алексиеви е израснало още едно дете – Венци, синът на Надя от предишен брак.

Top