Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАНИКА В „ПАПАРАЦИ“? КРИСКО С ОПИТ ДА ВЪРНЕ ИЗГОНЕНИТЕ ОТ НИКОЛЕТА ЗРИТЕЛИ

ПАНИКА В „ПАПАРАЦИ“? КРИСКО С ОПИТ ДА ВЪРНЕ ИЗГОНЕНИТЕ ОТ НИКОЛЕТА ЗРИТЕЛИ

Западащата Николета Лозанова има нов заместник в предаването „Папараци“ и това е бившият рапър Криско. Дали обаче чалгарят е сменил плейбойката временно е въпрос, на който ще получим отговор скоро време.

„Папараци“ тръгна да се налага като единственото светско-клюкарско предаване в национален ефир, но това не му донесе особени дивиденти от към рейтинг в последните месеци, коментират запознати в медийните среди. По всяка вероятност изборът Криско да заеме мястото на досегашната водеща, е опит да се разнообрази иначе скучната тв притурка на бТВ, пише lifestyle.bg.

Някога шоуто тръгна с претенциите на таблоидно шоу, но към днешна дата зрителите стават свидетели на безинтересни репортажи, много от които видимо са нагласени, уж папарашки.

Нивото е паднало и при интервютата с така наречените „специални гости“. Разговорите на журналистката Кристина Патрашкова все по-често заприличват на опровержения на писанията от страниците на вестник „Уикенд“, липсват находки и произвеждане на истински новини, както и стойностни изповеди (освен ако не става въпрос за развода на позалезли певици ала Рени и Сашка Васева). „Не е сериозно г-жа Патрашкова, която винаги се е изтъквала, че прави интервюта с интелектуалци, да седне и да пита поредната пикла дали е във война с Гери-Никол. А също така в друг момент да се хвали, че има татуировка на Чарли Чаплин пред рапърите Павел и Венци Венц. Такова поведение от воден за авторитетен журналист си е истинско падение“, обсъждат тв критици.

Top