Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТЪЖНО: ПРЕСЛАВА ОСТАНА БЕЗ ПРИЯТЕЛИ

ТЪЖНО: ПРЕСЛАВА ОСТАНА БЕЗ ПРИЯТЕЛИ

– Коя е най-добрата ти приятелка в „Пайнер“?

– Сестра ми.

На такова дередже е Преслава. Всичките чалга гърли, които й се пишеха супер близки, с които дружеше, вече са на заден план!

Феновете са в потрес от последните признания на изпълнителката. „Нищо лошо няма човек да казва, че брат ти или сестра ти са ти близки. Кръвта вода не става. Ама чак пък да се пишете най-добри приятели… Ей това не мога да го разбера“, питат се почитатели.

Но отбелязват, че това всъщност е съвсем очаквано. От години насам палавата Преси слага все по-ситна цедка на дружките си и те намаляват от ден на ден.

Един от последните „тихи“ скандали е този между Преслава и Емануела покрай поредния „Биг брадър“. В риалити шоуто гримьорът на звездите Цецо Андреев и Емануела влязоха в тежък конфликт. Разменяха се обиди, сълзи. В защита на Цецо в студиото на шоуто се яви Преслава и каза, че той не искал да злепоставя Емануела. Според Преси това било „емоционален изблик“. Емануела се разгневи ужасно и това беше краят между нея и Преслава.

Феновете помнят, че и с Азис певицата бе много близка, но изведнъж прекратиха всякакви отношения. Подобна съдба сполетя и дружбата на Преси с Галена, пише „България днес“.

Сега Преслава залага на кръвната връзка, на роднинството. И сам воинът е воин. Гледа всяка свободна минута да бъде с щерка си Паола.

Преслава се е концентрирала и върху борбата с коремчето след раждането. Все още певицата изглежда секси, но с прилепнали рокли всичко се очертава издайнически.

Вашият коментар

Top