Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СЕСТРАТА НА ПРЕСЛАВА ЩЯЛА ДА РАЗВЕДЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ГАЛИН

СЕСТРАТА НА ПРЕСЛАВА ЩЯЛА ДА РАЗВЕДЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ГАЛИН

Новината, че сестрата на Преслава – певицата Ивелина Колева е щяла да разбие семейството на Галин, се оказа истина. Бомбата избухна преди пет години, но чак сега изпълнителят я потвърди с думите си, видя Secret.bg.

„Каквито и отношения да е имало между баща ми и Ивелина Колева, те нямат нищо общо  с мен и Преслава. От Преслава съм видял нормално отношение към мен“, заяви в тв интервю Галин.

Преди няколко години бракът между майка му и баща му е бил заплашен. Ябълката на раздора се оказала народната певица Ивелина Колева, която тогава е била част от фолклорния ансамбъл на бащата на тийн идола.

ГАЛИН ИЗТРЕЩЯ, ОБИКАЛЯ ПОСРЕД НОЩ ГОЛ ИЗ МАГАЗИНИТЕ (СНИМКА)

„Според мен човек, когато държи на децата си и на жена си, трябва да прави така, че семейството му да не е потърпевшо от трепетите му. В момента съм в супер отношения с баща си, той осъзнава нещата, за които не е бил прав. Сега нямаме проблеми в семейството си. Имало е моменти, в които не съм разбирал поведението му, но съм го приел и съм му простил“, продължава с откровенията си Галин.

Именно поведението и трепетите на бащата сближават певеца и майка му до степен, че тя се оказва най-близкият му човек в живота. Тя е неотлъчна от него и често е в София, за да му помага. Дори е присъствала на снимките на последния му проект „MeGusta“.

Top