Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „СКАНДАУ“ ПАК ПРЕДИЗВИКАХА СКАНДАЛ НА ХИП-ХОП НАГРАДИТЕ

„СКАНДАУ“ ПАК ПРЕДИЗВИКАХА СКАНДАЛ НА ХИП-ХОП НАГРАДИТЕ

Родните рапъри и арендби изпълнители се събраха за 7-и пореден път, за да си раздадат призове в цели 15 категории за творчеството си през изминалата година. Церемонията не се размина без скандал.

Група „Скандау“, които за втори път печелят наградата за група на годината, оправдаха названието си и излизайки на сцената, призоваха колегите си да спрат наркотиците.

Изказването им, което се прие за супер надменно и дори обидно, бързо промени настроението в залата, без никой да се замисли над правотата на думите на двамата младежи. Лъчо и Тото, който спечели „ВИП брадър“ през 2017-а, бяха обвинени, че са си повярвали твърде много и нямат никакво право да четат морал на ветераните в бранша.

Тото грабна и наградата за най-добра песен на годината за парчето си „Чужди усмивки“, което е посветено на бившото му гадже, на което той призна, че е изневерявал. А на тази церемония доведе новата си изгора – танцьорката Кристин Петринска.

Клюките твърдят, че повод за повдигането на темата за наркотиците е Криско, който отново не бе сред присъстващите, и неговата най-нова песен „Какво бе“, в която се пее за пушене на марихуана, пише „България днес“.

Криско и протежето му Тита пак отсвириха церемонията, а организаторката Мария Бонева се оправда, че габровският рапър сам не пожелал да бъде сред номинираните. „Явно не се асоциира с този стил музика и предпочита чалгата.“

Вечно усмихнатият и позитивен 100 кила заслужено спечели голямата награда за рапър на годината в празничната вечер.

„Аз съм 6“, пошегува се изпълнителят, като визира факта, че грабва приза за 6-и път, а един от тоталните му хитове се казва именно така.

„Прибрах си наградата за 6-и път вкъщи. Поздрави и благодарности за всички, майка, невероятни сте, хора, имам желание да го правя още веднъж и още веднъж „, изля душата си в специално видео в инстаграм 100 кила.

Безбройните екстравагантни визии на Гери-Никол получиха признание и провокативната млада звезда се качи на сцената, за да вземе наградата за моден идол.

Отскоро старлетката не е в отбора на блондинките и този път бе заложила на блестящи камъни в облеклото си и яркочервено червило.

Наградата за най-добър клип отиде при нашумелия и хитов напоследък изпълнител Ендо и видеото към песента му „Ще дойдеш ли с мен“.

Top