Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ПОДИГРА С ФИКИ

СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ПОДИГРА С ФИКИ

Поредна гавра с несъразмерните за тялото крака на Фики Стораро! Този път подигравката дойде не от кого да е, а от Слави Трифонов, с когото цялото семейство Стораро уж е в отлични отношения.

Откакто Фики стана популярен, той е обект на жестоки обиди заради тънките си крака, а същевременно здрави и напомпани ръце и плешки. През годините античалга съсловието правеше какви ли не колажи във фейсбук, с които да се присмиват на осанката на Фики.

В новия клип на Слави, който е изцяло анимиран, водещият е представен в образа на вампир, Франкенщайн и други изчадия. В една от сцените той седи пред ужасната си колекция от отрязани крайници в буркани, като в един от тях има крак и надпис „Фики“.

„Хората, които познават Слави, трябва да са наясно, че това е закачка, а не злонамерена подигравка.

Ако Фики няма чувство за самоирония – много жалко и тъжно за самия него. Човек трябва да умее да се насмива над себе си“, категорични са наблюдатели в музикалните канали, където вече е пуснато видеото към песента „Лош човек с добри намерения“.

„Стораро-младши е над нещата и не би се засегнал за подобно нещо. Самият той неведнъж е казвал в компания, че няма крака“, бранят го заклети фенове.

Самата песен на Слави е нещо като чалга балада с анимация, която е провокативна и дори отблъскваща на моменти. В нея водещият пее на микрофон, който е отрязана ръка, музикант свири на парче от крак, а в една от сцените Славито пие от черепа на русокоса мацка, в която е влюбен, пише „България днес“.

Вероятно всичко това е замислено като майтап, но в крайна сметка се е получило нещо, което е по-скоро гадно, отколкото смешно.

Top