Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЦИРК! СОФКА ТЪРСИ СЪДИЯТА, ОСЪДИЛ ГРИНГО, ЗА ДА МУ ПЛАТИ 5 БОНА

ЦИРК! СОФКА ТЪРСИ СЪДИЯТА, ОСЪДИЛ ГРИНГО, ЗА ДА МУ ПЛАТИ 5 БОНА

Софи Маринова направи поредния жест към любимия си Тодор Давидов – Гринго, който излежава присъда за рекет в затворническо общежитие в „Казичене“. Преди дни ромската фолк звезда е платила съдебната глоба от 5000 лева, на която бе осъден мургавият здравеняк, като лично е занесла парите в Съдебната палата.

Софка организирала същински панаир с плащането на глобата на Гринго, като първо търсила съдията Иво Хинов, произнесъл присъдата на любимия й, тъй като мислила, че трябва да даде парите на него. След като й обяснили, че 5-те бона са в полза на държавата и следва да се преведат по сметка, ромската перла се задучила на кого от администрацията да ги даде.

Накрая служител я придружил до банковото гише. „Нося парите в брой, не вярвам на банкоматите, нямам нито кредитна, нито дебитна карта“, суетяла се Софка.

Пред развеселените банкови служители чалга звездата извадила от дамската си чанта една пачка от петдесетолевки и двайсетолевки, половина от които – силно омачкани, пише „Уикенд“. „Събирам от бакшишите на хората, публиката ме обича“, обяснява простодушно Софи, докато приглаждала банкнотите, които брои на гишето.

ИСТЕРИЯ НА МАКС! СОФКА ГРЪМНА КАТО АНТИЛОПАТА ТИТА (ВИДЕО)

Top