Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СТРИПТИЗЬОР ИЗЛИЗАЛ КРАКАТА НА ДЖУЛИАНА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН

СТРИПТИЗЬОР ИЗЛИЗАЛ КРАКАТА НА ДЖУЛИАНА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН

Уникален подарък получила силиконката Джулиана Гани за последния си рожден ден, научи Secret.bg. Той бил идея и организиран от шефката на силиконките Мариана Маринова.

Докато Гани празнувала в ресторант с приятели и вече бившото си гадже, Маринова я качила на втория етаж, което било хотелска част. Там я очаквал стриптизьор. Според описанието й това е танцьорът Айхан (на снимката).

„Загасиха осветлението в хотелската стая, той започна да лази към мен с някакво наметало. На мен ми беше много смешно. Изведнъж се съблече по боксерки. Хвана ми краката, вдига ми ги нагоре и започна с език да ми ги лиже“, разказва миската.

„Този човек беше супер брутален, разчекна се между масата и дивана. Диша ми във врата, захапа ме дори, а гаджето ми стои в ресторанта. Питах го дали всичко това е част от танца и той отговори, че така го чувствал“, продължава Гани.

„След малко се качиха всички жени и като го налазиха, стана страшно. За малко щяха да го изнасилят. Една по-пълничка дори го затвори в тоалетната и го пита колко иска, за да правят секс, но той не издържа и каза, че иска да си ходи, дори без хонорар“, завършва историята си Джули.

Top