Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИЗВЪНРЕДНО! ТРИМА ЧОВЕКА ПРЕБИЛИ ДЕБОРА ВЧЕРА

ИЗВЪНРЕДНО! ТРИМА ЧОВЕКА ПРЕБИЛИ ДЕБОРА ВЧЕРА

Поп фолк певицата Дебора, която беше принудително изгонена от Брадъра преди дни, е била пребита вчера вечерта. Това разкри самата тя в студиото на Гала, където се появи със слънчеви очила и не успя да сдържи сълзите си.

Тя отказала да й сложат грим, тъй като иска всички да видят какво са й причинили. Дебора обясни, че нощта пред блока й трима мъже са я нападнали. Тя призна, че има синини по очите, ръцете и коленете. Нападателите са одрали цялата й кола. Фолк дивата каза, че има снимки, които може да покаже като доказателство.

„Имам подозрения кой стои зад това – бившият ми приятел. В Big Brother казах, че има физическо посегателство срещу мен и казах неговото име. Явно прави това от злоба“, смята Дебора. Тя разказа още, че я е било страх да подаде жалба в полицията срещу него, защото я заплашил да я полее с киселина. Дебора се почувства обидена от това, че името й като супер герой беше „Мис Махмурлук“. Това предизвика невиждана разправия между нея и Big Brother, която доведе до това извънредно да напусне Къщата. „

Имам психически проблем, а те изкараха, че съм алкохоличка. От пет години имам панически атаки и смятах, че когато пия алкохол, ще се оправя. В Къщата започнах да получавам отново такива атаки и затова си позволих да пия, но не постоянно“, разказа през сълзи Дебора.

Top