Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВНУКЪТ НА МАРГАРИТА ХРАНОВА БИЛ ЛУД ФЕН НА МЕГЗ

ВНУКЪТ НА МАРГАРИТА ХРАНОВА БИЛ ЛУД ФЕН НА МЕГЗ

Внукът на естрадната ни легенда Маргарита Хранова бил сред най-големите фенове на Мегз. Ванко, както го наричала баба му, й се молил дни наред, за да го вземе с нея на партито по случай финала на най-гледаното шоу и  да се снима с дизайнерката.

Като всяка баба и Хранова не се сдържала пред молбите на наследника и сбъднала желанието му. Той пък не чакал нито секунда и веднага отишъл при Каканашева, за да я помоли за снимка. Минути по-късно двамата вече позирали в профилите на момчето в социалните мрежи, видя Secret.bg.

Мегз отдавна се превърна в идол на младите. Внукът на Хранова не е единственият ВИП наследник, който обожава Миглена. Припомняме, че децата на Афлредо Торес и дъщерята на Сашка Васева признаха в национален ефир, че изключително много харесват Мегз и искат да приличат на нея, когато пораснат.

Иван пък също не можел да се оплаче от липса на внимание. След като влезе преди месец във „ВИП Брадър“, за да се срещне с баба си, е набрал огромна популярност в училище и се радвал на успех сред нежния пол.

Top