Вие сте тук
Начало > Дъно > АНДЖЕЛИНА С „КРАДЕНА“ РОКЛЯ И ЗА ЧРД, ОБЯСНИ СЕ В ЛЮБОВ НА КОМПЛЕКСИРАНИЯ МОДЕЛ

АНДЖЕЛИНА С „КРАДЕНА“ РОКЛЯ И ЗА ЧРД, ОБЯСНИ СЕ В ЛЮБОВ НА КОМПЛЕКСИРАНИЯ МОДЕЛ

Плеймейтката Анджелина се появи с „крадена“ рокля на партито за 22-я си рожден ден. От няколко седмици тя се хвали, че пуска собствен моден бранд, но засега се е показала само с един сет в различни цветове. Както Secret.bg показа, тя не е автор на дрехите, а е взаимствала 1/1 от чуждестранен дизайнер. Румънска моделка посрещна 2018 година със същия тоалет.

 В инстаграм тя благодари на близките си, сред които баба й. Не пропусна и модела Йордан Йорданов, който е актуалната й половинка. „До мен имаше и още един много специален човек. Той беше най-голямата ми опора през цялото време и за миг не се отдели от мен! Обичам го с цялото си сърце! Един наистина уникално добър, успял и галантен мъж, който не заменям за нищо на света“, гласи част от емоционалния й пост в социалната мрежа.

Двамата доскоро демонстрираха огромната си любов, но по незнайно какви причини плеймейтката изтри всичките си снимки с него. Въпреки това двамата продължават да бъдат засичани на публични места заедно, което подсказва, че тръпката им не е приключила.

Данчо се прочу с изблика си срещу хомосексуалните мъже, които той определи като „болни“. След изказването му се появиха слухове, че той се е предлагал на мъже за пари.

НАГЛАТА АНДЖЕЛИНА СЕ ОКАЗА КРАДЛА

Top