Вие сте тук
Начало > Дъно > АНИ ХОАНГ ПРОПЛАКА, БЯСНА НА РОДНИТЕ ВИП-ОВЕ

АНИ ХОАНГ ПРОПЛАКА, БЯСНА НА РОДНИТЕ ВИП-ОВЕ

Ани Хоанг е в пълен потрес от незаинтересоваността на хората към благотворителните кауза, с която се занимава. Певицата позира пред фотограха Теди Грозданов, а изложбата им „Изкуство за живот“ бе представена преди дни в столична арт галерия.

Идеята бе със събраните средства да се помогне на 5-годишно момче от Видин, което се бори със страшна болест. За жалост малцина откликнали на призива на Ани и Теди. Съкрушена от случилото се, пайнерката направи трогателни изявление.

„Плаче ми се – от жал, от безсилие, от срам, от гняв. Плаче ми се за болните в България. Но повече ми се плаче за здравите, силните, успелите хора с възможности. Мислих си да премълча тази история и щях да го направя, ако тя касаеше само мен и стотината ВИП-ове на България, замесени, или по-точно непожелали да се намесят“, пише Ани.

„Но тук става дума за болни деца и за съпричастност не познавам 5-годишното дете от Видин, просто исках да му помогна. Поканих всички свои познати музиканти, певци, актьори, политици, хора от шоубизнеса и от бизнес средите и заедно да съберем средство за лечението на малкото момче. Онемя, когато някои поставиха като условие присъствието на медиите. Онемях, когато един паркетен лъв ми отговори, че не познава случая и не се чувства съпричастен“, допълва Хоанг, цитирана от „Уикенд“.

На откриването присъствали едва пет човека, заради което се срамувала да се обади на майката не детето. Половинката на Люси Иларионов споделя, че наивно вярвала, че нямало нищо по-естествено от това здравия да помогне на болния.

Top