Вие сте тук
Начало > Дъно > ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ СЕ ОБЕЗОБРАЗИ, ПЛАШИ С ВИЗИЯ

ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ СЕ ОБЕЗОБРАЗИ, ПЛАШИ С ВИЗИЯ

Певицата Цветелина Грахич очевидно има проблеми със самооценката, защото не спира да прави промени във визията си. Освен че е отслабнала драстично и е на прага на анорексията, тя продължава да издува устните си с хиалуронова киселина, а на фона на изпитото й лице резултатът е по-скоро плашещ, отколкото съблазнителен.

В момента бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ тежи не повече от 40 килограма и дори малкото й верни почитатели са категорични, че видът й е плашещ.

Босненката мнократно е споделяла в свои интервюта, че се харесва кльощава като вейка, и по цял ден кара на кафета и цигари.

Някога Цветелина беше пълничко момиче, но въпреки излишните килограми носеше чар в себе си, докато сега обаянието й е изчезнало, пише „Уикенд“. Запознати издават, че певицата страдала от жестоки комплекси и дори в момента се мислела за дебела, въпреки критичното си тегло.

Тя не смеела да се храни, за да напълнее, а т липсата на ценни витамини и минерали косата й започнала да капе. Изпълнителката често ходи с екстеншъни, за да прикрие оредяването на кичурите си, но визията й остава все така стряскаща.

ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ ПРОГОВОРИ ЗА АНОРЕКСИЯТА

Top