Вие сте тук
Начало > Дъно > ЛОШО! ЕВГЕНИ МИНЧЕВ С ДЪЛГОВЕ КЪМ ВЕНЕТА РАЙКОВА

ЛОШО! ЕВГЕНИ МИНЧЕВ С ДЪЛГОВЕ КЪМ ВЕНЕТА РАЙКОВА

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова обяви, че Евгени Минчев й дължи не малка сума пари, но към този момент все още нищо не е получила от него. Повод за откровенията й станаха някои днешни заглавия в медиите.

„Приятели, днес сайтове ме обвиняват в „хитри схеми“ – че се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев!! Това е лъжа и всеки, който продължава да я разпространява ще бъде осъден. Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври!! изплатих 30 хил. лв. и запорите бяха махнати веднага“, сподели Венета.

Тя не само не дължала, а имала да взима. „Осъдих Евгени Минчев окончателно и той ми дължи към 15 500. Адвоката му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да плати само половината сума и да прекрати делото срещу мен. Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на „Биг Брадър“ за участието си през 2014г, където според него съм го нарекла „ниска топка“. Аз се съгласих да ми плати само половината сума на която го осъдих, защото не парите са били водещия ми мотив да го осъдя. Но до този момент пари от Евгени Минчев не съм получила“, допълва тв водещата.

Top