Вие сте тук
Начало > Дъно > ДЪНО! ФОЛК ЗВЕЗДА АКА НА ПОДА ВЪВ ФИТНЕСА

ДЪНО! ФОЛК ЗВЕЗДА АКА НА ПОДА ВЪВ ФИТНЕСА

В уникална простащина е била хваната фолк певицата Татяна във фитнеса в Пловдив, в който редовно тренирала. Чалга звездата е била спипана да облекчава червата си директно на пода, вместо в специално определеното за това място – тоалетната, разкриват потресени източници.

Изпълнителката на „Пайнер“ била сгащена преди дни директно на местопрестъплението. Седмици по-рано във фитнеса започнали да валят оплаквания, че на пода в банята има фекалии.

„Случваше се всеки ден в продължение на цял месец! По пода на банята имаше изпражнения. Накрая решихме да проверяваме клиентите, защото явно някой от тях се изхождаше на плочките, вместо в тоалетната“, разказват хора от персонала на спортния център пред „Уикенд“.

Тъй като се случвало всеки ден се предполага, че е някой от редовните клиенти. Управителката направила сметка по кое време се случва и разбрала, че нарушителката е певицата Татяна.

За да я обвини обаче, трябвали сериозни доказателства. По закон в подобни помещение не може да се слагат камери, така че трябвало да се прибегне до хитрост. Проследили Татяна до съблекалните, а малко след като певицата влязла в банята, управителката нахлула и видяла, че на попа лежи доказателството, че някой съвсем скоро е освободил стомашно-чревния тракт.

Вместо да си призная, тя започнала да бута екскрементите в канала и да казва, че не са нейни, твърди изданието. В крайна сметка членството на певицата в клуба било прекратено, а клюката, че са я хванали, е сред най-актуалните във фитнеса.

ТАТЯНА ИЗБУХНА С ПРИЧЕСКА, ДОКАРА НОВА ГОДИНА ПРЕДСРОЧНО (СНИМКА)

Top