Вие сте тук
Начало > Дъно > „ХОМОФОБЪТ“ ДАНЧО СЕ ПРЕДЛАГАЛ НА МЪЖЕ?

„ХОМОФОБЪТ“ ДАНЧО СЕ ПРЕДЛАГАЛ НА МЪЖЕ?

Моделът Йордан Йорданов, който гръмна с хомофобско изказване преди дни, се оказа, че имал причина за него. Думите му, че „хомосексуалността е болест“ и той би набил всеки мъж, който иска ласки от него, превзеха моделските среди, дочу Secret.bg.

Заговори се, че всъщност мъжката близост не била никак чужда за Йордан. „В България с моделство много трудно би се издържал човек, как ли Данчо успява да демонстрира подобен начин на живот?“, питат се колегите му.

В светските среди се заговори, че е имало периоди, в които Йорданов се е предлагал срещу сериозни суми на заможни мъже. Според някои той нямал проблем с това, стига да бъде в мъжката роля.

„Няма как хетеро мъж, работещ като модел, да скача толкова яростно срещу обратните. Сто процента крие нещо“, убедени са колегите му. „Когато ходи с приятели на дискотека, сяда на бара, а в инстаграм качва сторита от ВИП-а. С кой ли седи там?“, питат се други.

През последните дни в светското обкръжение успяха да се завъртят и няколко имена на заможни мъже, в чийто компании е засичан Йордан. Дали обаче е бил с тях?

Очаквайте подробности в Secret.bg!

НАШ МОДЕЛ ИЗБИ КОМПЛЕКСИ: ДА СИ ГЕЙ Е ЗАБОЛЯВАНЕ!

снимка: Коко Кръстев

Top