Вие сте тук
Начало > Дъно > НАШ МОДЕЛ ИЗБИ КОМПЛЕКСИ: ДА СИ ГЕЙ Е ЗАБОЛЯВАНЕ!

НАШ МОДЕЛ ИЗБИ КОМПЛЕКСИ: ДА СИ ГЕЙ Е ЗАБОЛЯВАНЕ!

Моделът Йордан Йорданов гръмна с изказване, което разгневи десетки. Пред в. „Телеграф“ позьорът пред обектива заяви, че след последната си фотосесия е получил много оферти за секс от мъже.

„Това винаги ме е забавлявало. Нямам нищо против тези хора. Ако ми се случи мъж да ми предложи секс на живо, то със сигурност ще го ошамаря“, категоричен е Йорданов. Нещо повече! Той казва, че според него да си гей е заболяване.

Secret.bg забеляза, че на доста от снимките на Йордан в социалните мрежи той е заобиколен от открити хомосексуални мъже. Голяма част от професионалните му снимки също са правени от фотографи, които харесват хора от същия пол. Пред тях явно няма никакъв проблем да се съблича чисто гол.

Това означава, че Данчо е заобиколен от болни хора. Разбира се, голяма част от лайковете си отново дължи на тези болни хора. Не са малко и тези, които останаха озадачени от думите му. Уж гейовете го правят известен, правят му фотосесии, благодарение на тях той има какво да яде, а накрая казва, че те са болни.

Според негови последователи той или избива комплекси, пазейки тайна от миналото, или пък демонстрира фалшива маска.

снимки: Коко Кръстев

Top