Вие сте тук
Начало > Дъно > ПИШМАН ПЛЕЙМЕЙТКА ГО ЗАКЪСА, ТЪРСИ СПОНСОР ПО СПЕШНОСТ

ПИШМАН ПЛЕЙМЕЙТКА ГО ЗАКЪСА, ТЪРСИ СПОНСОР ПО СПЕШНОСТ

Пишман плеймейтката Жанет го е закъсала здраво и по спешност си търси спонсор, дочу Secret.bg. Тя беше част от последната реколта участнички за титлата „Плеймейт на годината“, но не успя да се отличи с нищо.

Жанет не е типичната представителка на този вид момичета, тъй като все още няма силикон, а отпред е плоска като дъска. Преди дни тя се пусна гола от ваната, с което изуми приятелите си, тъй като коритото, в което се е излегнала изглежда твърде евтино.

Някои предположиха, че може би е инсталирано в някоя панелка или в мотелска стая срещу 20 лева. Качеството на снимката също е трагедия и е в пълна противоположност на фотосите, които качват актуалните момичета.

Все пак Жанет има желание да бъде част от тях и драпа с нокти, за да бъде забелязана. От месеци обаче единственото, с което се свързва, е фолк певеца Константин. Те обаче нямат никаква интимна връзка, а тя е негов служител – танцува в дискотеката, която той управлява в Студентски град.

От снимката в коритото става ясно още, че Жанет не е от момичетата, които се грижат за външния си вид. Изключително тънките вежди пък я пращат на село, поне според модните тенденции. Secret.bg се надява все пак някой мъж с възможности да успее да я забележи и да се опита да я култивира.

Top