Вие сте тук
Начало > Дъно > УЖАС! ВИЖТЕ КРИВИТЕ И ЖЪЛТИ ЗЪБИ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ (СНИМКА)

УЖАС! ВИЖТЕ КРИВИТЕ И ЖЪЛТИ ЗЪБИ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ (СНИМКА)

Слави Трифонов съвсем е занемарил външния си вид. Покрай многото си здравословни болежки Дългия така се е състарил, че е замязал буквално на дядка. Макар че е на 51 години, доскоро той спазваше стриктен режим и се поддържаше в добра форма, ала напоследък е зарязал суетата. Кожата му е повeхнала и осеяна с тъмни петна, а най-лошо впечатление правят кривите му зъби.

Преди дни Трифонов и хитовият изпълнител Криско пуснаха ново парче, което бързо превзе класациите, а клипът към песента достигна над 5 милиона гледания в уебсайта за видеосподеляне Ютюб. В 4-минутната лента шоуменът и рапърът се пъчат между полуголи танцьорки, но не красивите момичетата привлякоха вниманието на наблюдателните феновете. Ужасяващият вид на Слави направо е фрапиращ.

„Горкият, прилича на евнух”, потресени са зрителите. Кривите му зъби пък толкова бият на очи, че много от почитателите му се зачудиха защо досега не ги е оправил при специалист.

SLAVI

Запознати издават, че гологлавият шоумен от малък имал страх от зъболекари и родителите му с мъка го завличали в докторския кабинет за ремонт на резците. Той развил такъв уплах, че единствено непоносима болка била способна да го отведе при стоматолог, пише „Уикенд“.

Когато сменял млечните си зъби, постоянните израснали накриво, а Слави отказал да носи шини, за да не му се подиграват съучениците. През годините той се сдобил с финансовата възможност да сложи брекети, но фобията от зъболекарския стол все още живеела в него и го държала далеч от подобни манипулации.

Трифонов нямал желание да се подлага и на процедура по избелване, за разлика от повечето му колеги в шоубизнеса. Имало моменти, в които се замислял да подобри усмивката си, но налегналите го здравословни проблеми изместили фокуса на вниманието му.

СМЯХ! БЪЛГАРИЯ ЛУДНА ПО НЕЖНИТЕ ДВИЖЕНИЯ НА КРИСКО И СЛАВИ

Top