Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МЕГЗ НЕ СИ ПОПЛЮВА, ЗАБЪРКА СЕ В ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК

МЕГЗ НЕ СИ ПОПЛЮВА, ЗАБЪРКА СЕ В ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК

Мегз безспорно се превърна в един от най-силно изявените съквартиранти през този сезон на VIP Brother.  Още от първите часове на престоя си в Къщата тя се озова в любовен триъгълник.

Биг Брадър посвети цели два епизода изцяло на зараждащата се тръпка от страна на Даниел Петканов към топ дизайнерката. Вече трети ден се излъчват основно кадри, в които се вижда, че Лудия репортер, който още изпитва остатъчна обич към бившата си – Александра Богданска, се поддава на чара на приятелката й – Мегз.

Дани постоянно търси компанията на Меги, като дори лично и открито й призна, че се чувства добре, когато тя е около него, като дори й разви цяла лекция за протичаща помежду им енергия. Покани я при него в джакузито и куп други намеци и свалки, на които темпераментното миньонче успява да отказва най-любезно.

Дали от солидарност към Богданска или благодарение на умението й за самоконтрол, но Мегз на този етап се старае да не се впуска в любовния триъгълник, в който умишлено или не – я въвличат продуцентите на риалити формата.

Близки до Мегз разкриват, че репортерът на Милен Цветков бил хвърлил око на Каканашева още месеци, преди да заживеят под един покрив. При случайните им засичания из столични клубове, той волно флиртувал с нея и дори се предполага, че я е „атакувал“ и в социалните мрежи. Така че развръзката на тази сага, определено тепърва предстои и се очертава черешката на тазгодишния сезон.

Още един мъж в Къщата е силно възхитен от Каканашева и това е Тото, който отбеляза, Мегз е изключително умна.

132443gf

Top
>