Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЕНИЯТ НА „ПАЙНЕР“: АРТИ СЕ ПОХВАЛИ С ТРЕТО ВИСШЕ

ГЕНИЯТ НА „ПАЙНЕР“: АРТИ СЕ ПОХВАЛИ С ТРЕТО ВИСШЕ

“Вече официално съм дипломиран певец. Това е третото и най-любимото ми образование! Няма нито един ден, от цялото ми следване, за който да съжалявам“, сподели с вълнение АРТи в своите официални профили в социалните мрежи.

Новината бе посрещната с многобройни поздравления от страна на феновете на певеца, които му пожелаха много успехи и попътен вятър в професията.

Част от най-запалените почитателки на АРТи пък изразиха желание той да им стане учител.

До момента изпълнителят е дипломиран магистър в специалност “Финанси“ и бакалавър – по “Бизнес администрация“, но към днешна дата по-голяма част от вниманието му е насочено към музикалните проекти и собствения му влог.

Другата хубава новина, която зарадва меломаните тези дни е, че АРТи ще е част от концерта “17 години телевизия Планета“ на 4 декември в зала “Арена Армеец“. Засега той не разкрива подробности за своето представяне, но е категоричен:

“Благодаря на всички Вас, които не спирате да ме подкрепяте и да вярвате в мен! Постигаме всичко това заедно. Изненадите тепърва предстоят”, споделя АРТи.


Вижте тази публикация в Instagram.

✅Трето висше – ВЗЕТО!✅❤️ 🎤Вече официално съм дипломиран ПЕВЕЦ! 🎤 ❗️Това е третото и най-любимото ми образование! 😍 Няма нито един ден, от цялото ми следване, за който да съжалявам! 🙏🏼 👉🏼Понеже доста от вас питаха за другите две: – Бакалавър – Бизнес администрация; – Магистратура – Финанси👈🏼 • ❤️Благодаря на всички хора, които срещнах по пътя! ☺️🙏🏼 👉🏼Благодаря на тези, които и до днес са до менн! Обичам ви! 😍❤️ 👉🏼 Благодаря и на тези, които си тръгнаха и не ме подкрепиха – вие ме направихте по-силен! • Гледахте ли новия влог в канала миии? 😁😝🔥 • #arti #artune #new #video #payner #photooftheday

Публикация, споделена от ARTi 🎤🎬 (@artiom_) на

Top