Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖЕНА ОЛЕКНА С 30 БОНА В ДУБАЙ

ДЖЕНА ОЛЕКНА С 30 БОНА В ДУБАЙ

Джена пръсна луди пари в Дубай. Чалга дивата остави повече от 30 бона за дрехи в мола в Дубай. Изпълнителката си взе одежди от най-скъпите и маркови магазини в емирството.

Тя обиколи всички бутици и си избра няколко дрехи, чиято стойност на една от тях се равнява на едногодишната заплата на един средностатистически българин. Джена въобще не се посвени да похарчи колосална сума само и само да е в крак с модата.

Певицата е луда маниачка на тема дрехи и постоянно следи модните тенденции. Тя винаги пазарува от скъпите магазини, а и прави впечатление, че тоалети, с които се появява по участия, още ги няма в България. Това е така, защото чалгарката пазарува само от чужбина. Когато е извън страната, Джена винаги отскача до някой марков магазин.

Дрехите и аксесоарите, които изпълнителката на „Химия“ си купи от Дубай, са на световноизвестна марка. С нея се обличат звезди от ранга на Лейди Гага, Риана, Дженифър Лопес и други.

През лятото певицата поработи яко и сега си харчи изкараните пачки. За нея не е проблем да оставя колосални суми в магазините, като се има предвид, че лапа по 5 бона на участие, пише „България днес“.

Джена е в Дубай заедно със своя съпруг Атанас Стоев-младши. Малкият Канар бе плътно до жена си и я следваше във всеки един магазин. Наско със сигурност се е изморил от разходки из мола, но едва ли има избор.

Двойката, която има и дете, реши да прекара няколко дни на топло и да събере тен. Джена и съпругът й отседнаха в един от най-тузарските хотели в Дубай.

Top