Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖИНО ПРОПЛАКА ОТ ПРОДУЦЕНТИТЕ НА БРАДЪРА

ДЖИНО ПРОПЛАКА ОТ ПРОДУЦЕНТИТЕ НА БРАДЪРА

Джино Бианкалана е страшно разочарован от продуцентите на Биг Брадър. Той твърди, че те са спретнали заговор покрай скандала, който се завихри между него и Динко.

„Покрай скандала с Динко малко съм разочарован от продуцентите. Някои хора явно си мислеха, че бившата ми жена Дейна ще застане срещу мен и така ще ме компрометират и унизят пред цяла България. Е, аз им обърнах играта! Не може в национален ефир да ми организират подобни комплоти, да се опитват да ме очернят по този начин. Всеки може да се обади и да говори каквото си иска. Тези хора, които направиха това, ще отговарят за думите си, за клеветите си по съдебен ред. Разочарован съм, че Биг Брадър участва във всичко това, като по този начин, един вид и той е страна в клеветата по мой адрес. Пак казвам – не може някой да ти спретва заговор, да го излъчваш в национален ефир, без да имаш черно на бяло доказателства! Това е смешно… Няма да споменавам поименно тези, които станаха за смях. Те ще се разпознаят сами!“

Той сподели, че няма как разговорът между него, Динко и Дейна да не бъде излъчен. Въпреки това споделя, че ако го поканят за трети път в риалити формата, пак ще влезе и пак ще го спечели.

След финала на предаването той споделя, че не е особено активен в купоните. „Как ме виждаш да купонясвам с Динко и Фънки? Между другото, и приятелствата от „ВИП Брадър 2015″ явно вече са в историята…“

За празниците той пратил смс-и на всички, с които е бил в предишния сезон на шоуто, пише „Телеграф“. И единствено Катя от Ритон му върнала отговор.

Top