Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЧЕСТИТО! ЕМАНУЕЛА НАПРАВИ АНДРЕЙ АРНАУДОВ МЪЖКИ ТАТКО

ЧЕСТИТО! ЕМАНУЕЛА НАПРАВИ АНДРЕЙ АРНАУДОВ МЪЖКИ ТАТКО

Продуцентът на „Фермата“ и тв водещ Андрей Арнаудов е на седмото небе от щастие, след като преди броени минути стана татко. Със син го дари манекенката Емануела Толева.

Младежът проплака в болница „Токуда“, а родителите му избраха да го кръстят Васил – на дядо му по бащина линия – прочутия хоров диригент, музикален педагог и дългогодишен ръководител на Софийския камерен хор Васил Арнаудов. „Бебето и Емануела са добре!“, призна пред медията ни Андрей.

Щастливият баща изкара на тръни целия уикенд, тъй като заради професионален ангажимент му се наложи да изостави Емануела в последните часове от бременността й, пише Пик.

В петък вечерта заедно с Иван Христов, Андрей води откриването на новия сезон на термалния аквапарк „Персенк“ в Девин, водосвет където извърши Негово Високопреподобие Архимандрит Висарион, архиерейски наместник на Смолянска духовна околия.

През цялата вечер, в която гостите се наслаждавали на богатата музикална програма със Стефан Диоов и група „Петте сезона“, Сунай Чалъков и Емилия Валенти, бaлет „Магаданс“ и формация „Интро“, на пресекулки Андрей се измъквал от ролята си на водещ, за да провери дали изгората му е добре и дали раждането не е започнало.

На сутринта след мероприятието, Арнаудов влязъл в спа-центъра да презареди след натоварената нощ, но точно по средата на турската му баня го спешили да поема обратно към София, разкриват пред ПИК от обкръжението му.

Андрей и Емануела са заедно от 2016 г. Красавицата е бивша баскетболистка, но стана известна три години по-рано, когато заедно с близначката си Доротея участваха в шоуто „Африка: звездите сигурно са полудели“. Младите родители сключиха брак пред тесен кръг от роднини и приятели. Церемонията се състоя в Пловдив през февруари.

Top