Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КЪДЕ ИЗБЯГА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ СЛЕД „ЕВРОВИЗИЯ“

ЕТО КЪДЕ ИЗБЯГА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ СЛЕД „ЕВРОВИЗИЯ“

Жана Бергендорф бяга в Англия след неуспеха на „Евровизия”. Изпълнителката, която бе част от сочената за фаворит група „Екуинокс” изненадващо е решила да замине за Англия.

Там певицата планира да пее по клубовете и да се отдаде на любимото си хоби–музиката. След неуспеха на българската формация на „Евровизия”, Жана изчезна от светския небосклон у нас и май няма намерение да се връща обратно на него.

Жана и четиримата й колеги от групата обявиха, че ще продължат да работят заедно и да правят песни, но въпреки това певицата планира да отпраши към Острова в най-скоро време, разкриват приближени до певицата.

„Тя неведнъж е признавала, че не може да се занимава с друго, освен с музика. Това е нейната любов, хоби и препитание”, разкрива близък до изпълнителката на „Самурай”.

Прави впечатление, че Жана вече не е и така активна в социалните мрежи. Тя почти не се вясва в интернет, нито има желание да споделя с приятели и почитатели къде се намира и какво върши, пише „България днес“.

Приближени до скандалната, но безкрайно талантлива певица, са категорични, че синът й Леон е единствената причина, поради която не е емигрирала досега. Мъникът е начален ученик и посещава школо в столицата.

„Ако нямаше дете още преди време щеше да напусне България. Преживя много разочарования и катарзиси, имаше моменти, в които нищо не я задържаше тук, освен детето”, кълнат се близки на Жана.

Top