Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КЪДЕ ИЗБЯГА ПРЕСЛАВА ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

ЕТО КЪДЕ ИЗБЯГА ПРЕСЛАВА ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Преслава реши да направи съпричастни със своята романтична ваканция и многобройните си последователи в социалната мрежа. Тя е доста активна в интернет пространството и този път побърза да се включи с лайв-чат от Дубай, където се намира в момента.

 Преси е в компанията на своя любим мъж Павел и по всичко изглежда, че се носи на крилете на любовта. Краткото видео започва с кадри от плажа, където двойката се радва на слънце и море:

„Решихме да ви стоплим поне с пейзаж, защото положението в България е „тихо се сипе белият сняг“, започва своята видеоразходка Преслава като истински блогър.

Най-изненадващо в разговора се включва и бащата на певицата, който успява да я изненада приятно. „Малеее, татко, ти си станал голям хакер. Любов, помахай поне на татко!“, изчурулига влюбената Преслава.

Утрешния празник на влюбените тя и Павел ще посрещнат в Дубай, който отдавна се е превърнал в нейна любима дестинация, пише Пик. Още на следващия ден обаче звездата се връща в България за поредното клубно участие.

От началото на годината това е втората съвместна ваканция на певицата и любимия й. Те изкараха десет незабравими дни на остров Пукет.

ПРЕСЛАВА ИЗБЯГА НА ТОПЛО, КОПИРА КЛЕОПАТРА

Top