Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ОТНОВО: КРИС БРАУН НА СЪД ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ

ОТНОВО: КРИС БРАУН НА СЪД ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ

Рапърът Крис Браун отново бе замесен в скандал с насилие. Десет години след позорния побой над певицата Риана сега той е обвинен, че е затвори неправомерно жена в дома си. Певецът я заключил и заедно с приятели си спретнали оргия с алкохол и наркотици.

Историята за развратното поведение на рапъра изтече в пресата, след като към него бяха повдигнати обвинения. Самият Крис Браун не е причинил физически щети на пострадалата, но тя е била изнасилена по време на парти в дома му, където имало много наркотици и алкохол.

Джейн Дау обяснила пред органите на реда, че била принудена да посети дома на рапъра след концерт в нощен клуб на 23 февруари 2017 година и че няколко пъти била изнасилена от рапъра Лоуел Грисъм, чието сценично име е Йънг Ло. Той е едно от протежетата на Браун и негов близък приятел.

В иска, представен пред лосанджелиски съд, се казва, че след  концерт в нощния клуб „Уан оук“ Дау и съквартирантката й срещнали Грисъм, който ги поканил на парти в звукозаписно студио с Крис Браун. Там Крисъм взел телефоните на двете жени и започнал да става все по-напорист в ухажването си.

След това Дау посетили дома на Браун, тъй като Грисъм й казал, че единствено там ще може да получи телефона си. В дома на рапъра партито продължило, но вече далеч по-агресивно. Дау не получила обратно телефона си и не можела да напусне имението, което било заключено.

Според ищцата 29-годишният Браун дал на гостите си алкохол и твърди наркотици, като ги подканил да се забавляват. Дау отказала да приеме наркотици, но била принудена да остане против волята си. Тя се оказала в една стая с няколко жени, които правили секс с Грисъм и Браун. Джейн отказала да се съблече и да прави секс с когото и да било, но решението й не било уважено.

В иска се уточнява, че й било попречено да напусне помещението и че тя няколко пъти била изнасилена от Грисъм и била сексуално нападната от друга жена, представена като Дау Екс.

„Самият Крис не е причинил наранявания или други щети на Джейн, но е отказал да й съдейства да напусне дома му, като така на практика я е държал като заложница. С неговите предишни провинения това е особено тежко обвинение, допълват органите на реда.

Преди време Крис Браун бе замесен в побой над мъж, който се е опитал да го почерпи с шампанско в заведение, припомня „Уикенд“.. Тогава рапърът бил провокиран, тъй като бутилката била изпратена от негов баджанак – рапъра Дрейк, с когото излизаше бившата изгора на Браун – Риана. Тя пък преди почти 10 години едва не го тикна зад решетките, след като я преби и захвърли на улицата.

Top