Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФИКИ ЗАБРЕМЕНИЛ ГАДЖЕТО СИ ГЮЛДЖАН?

ФИКИ ЗАБРЕМЕНИЛ ГАДЖЕТО СИ ГЮЛДЖАН?

Гюлджан май е бременна, казва Тони Стораро и се радва, че ще е дядо. „Готов съм за дядо. Фики и Гюлджан не са ми казали нищо още, но очаквам всичко от тях. Май е бременна, а аз ще имам внуче.“ Това заяви пред „България Днес“ Човека глас Тони Стораро. Певецът усилено подготвя сватбата на сина си, която е след няколко седмици.

„Ще направим хубава сватба. Безсънните нощи минаха. Цялата организация е моя. Всичко съм уредил. Ще има гости от Гърция и Турция. Специален гост ще бъде Василис Карас“, добави Тони.

Синът му Фики също очаква с нетърпение най-щастливия ден в живота си. Той и бъдещата му съпруга Гюлджан са неразделни.

„Доста съм развълнуван – каза пред вестника Фики. – Сватбата наближи. С Гюлджан нямаме търпение този ден на дойде. Галена и Галин ще ни кумуват. Радвам се, че такова хубаво семейство като тях ще ни бъдат за пример. Много ги уважавам тях. Ще се опитаме да им подражаваме. Тяхното семейство ще е пример за моето“, каза Фикрет.

Той сподели, че е поканил всички свои приятели и колеги от музикалния бизнес, в това число и Преслава. За двамата упорито се говори, че са скарани и изпълнителката на „Водка с утеха“ нямало да присъства на сватбата на Фики. „Всеки, който ме уважава, ще дойде“, призна изпълнителят.

Фики говори и за новата си песен, озаглавена с култовото име „Пате“. „Доста млади хора се наричат така. Аз и Гюлджан я наричам „пате“, както и с други животински имена“, разкри изпълнителят.

Top