Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЧУДО! ГАБРОВЕЦЪТ КРИСКО ХВЪРЛЯ ПАЧКИ ЗА ГАДЖЕТО СИ В ДУБАЙ

ЧУДО! ГАБРОВЕЦЪТ КРИСКО ХВЪРЛЯ ПАЧКИ ЗА ГАДЖЕТО СИ В ДУБАЙ

Криско най-накрая намери време за почивка с половинката. Рапърът и гаджето му Цветелина почти цяла лято бяха разделени заради ангажиментите на изпълнителя. Криско три месеца кръстосва курортите по морето, докато половинката му стоя сама в дома им и го чака да се прибере от поредния купон.

Сега Криско намери време и за Цветелина. Рапърът реши да заведе половинката си в любимия й Дубай за няколко дни. Той се възползва от дупката в програмата си и веднага се качи на самолета.

Цветелина обожава емирството. Тя се възхищава на културата и на архитектурата на града.

Криско и половинката му се настаниха в един от най-тузарските хотели. За нощувка рапърът брои по няколко хилядарки, но парите изобщо не са проблем за нисичкия певец. Комплексът, в който Криско и приятелката му са настанени, разполага с няколко огромни басейна. Гледката през прозореца е към най-високите небостъргачи в Дубай. На разположение на двойката е и денонощен рум сървис и те си поръчват храна и питиета по всяко време, пише „България днес“.

За да обиколят колкото се може повече и да разгледат, рапърът нае кола. С нея влюбените джиткат из града и го опознават още по-добре. Първата дестинация, която двойката посети, бе аквариумът в Дубай. Той е най-големият в света. Капацитетът му е 10 милиона литра и е дом на над 33 000 водни животни, включващи над 140 вида.

За разлика от повечето българи, които ходят в Дубай на шопинг, Криско реши да се отдаде на пълен релакс. През по-голямата част от деня той е на басейн, където половинката му освен тен събира и погледите на останалите гости. Изваяната като от списание Цвети има перфектно тяло и пръска сексапил отвсякъде.

Top