Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЕРИ-НИКОЛ СЕ СНИМА В СЕРИАЛ

ГЕРИ-НИКОЛ СЕ СНИМА В СЕРИАЛ

Половин година след като фенове се опитаха да внедрят Гери-Никол в комедийния сериал „Ние, нашите и вашите“, „яката дупара“ на българския поп се разписва с първия си ангажимент като актриса.

Уменията си в емоционалното дриблиране пред камера отличничката от X Factor ще тества в „Революция X”, където ще се включи и в групата на Иван Тишев (Боби), Мона Гочев (Мира) и Иван Иванов (Фипо). За участието на поп старлетката в продукцията загатнаха самите продуценти, които разкриха в социалните мрежи, че героинята на Джулия Бочева (Ани) ще бъде сменена от друга, „готина и луда“ певица.

Как ще се впише Гери-Никол в любимата на тийнейджърите бунтарска банда, проходила от сериала на bTV, се очаква да разберем догодина. Снимките към филма, служещ като продължение на „Революция Z”, стартираха по-рано този месец край Лозенец, а сред останалите звезди, които ще се завърнат и на големия екран, са Силвия Петкова, Диляна Попова, Георги Кадурин и Стефка Янорова.

За комичните ситуации между бившите ученици и настоящи преподаватели в добре познатата ни гимназия ще се грижат още Мариан Вълев и режисьорът Людмил Иларионов. От екипа на „Революция X” все още не издават обаче какви ще бъдат техните роли. Снимките към филма обаче станаха терен на партито за рождения ден на дипломирания от НАТФИЗ Люси вчера.

Top