Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВАНА ПРОГОВОРИ ЗА СВАТБАТА И ИЗНЕНАДА ВСИЧКИ

ИВАНА ПРОГОВОРИ ЗА СВАТБАТА И ИЗНЕНАДА ВСИЧКИ

„Каква сватба, без приятел съм“, чуди се изпълнителката на „Шампанско и сълзи“. „Няма да се женя!“ С тези думи певицата Ивана опроверга информациите, че стяга сватба през следващата година. Из медиите плъзна слух, че Ивана е сгодена, след като се появиха нейни снимки с пръстен на ръката.

„Бижуто е неразделно с мен повече от 10 години. Не го свалям. Пръстенът ми е подарък от дъщеря ми. Снимам клипове с него. Ходя по събития. Не изобщо нов, камо ли годежен. Видях какво се пише за мен и силно се смея на твърденията, че ще се женя“, заяви Ивана.

Снимката, на която мъжка ръка я държи, а на нея Ивана е с пръстена, се оказва, че не е на любовник, а неин близък приятел. Певицата решава да публикува фотосите навръх празника на влюбените – Свети Валентин, и оттам тръгва „новината“, че е сгодена. „Няма мъж до мен“, каза Ивана, с което дава да се разбере, че всичките имена, с които е свързвана в последно време, са плод на журналистически спекулации.

„Символиката на този ден е да се обичаме. Затова реших да кача снимка с човек, на когото много държа. Той ми е близък, но не и гадже“, добави изпълнителката на хита „Шампанско и сълзи“ пред „България Днес“. Певицата се радва на приказни моменти с приятелите си, въпреки че все още не е открила любовта на живота си. Тя не престава да вярва, че един ден и това ще стане. В неделя Ивана отпразнува рождения ден на своята дъщеря Теодора в едно от най-елитните пловдивски заведения.

ИВАНА КАЗА „ДА“, ВДИГА ТЕЖКА СВАТБА

Top