Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВАНА СРЕЩНА ЛЮБОВТА, УСМИВКАТА Й НЕ ПАДА ОТ ЛИЦЕТО

ИВАНА СРЕЩНА ЛЮБОВТА, УСМИВКАТА Й НЕ ПАДА ОТ ЛИЦЕТО

Ивана най-сетне е срещнала истинската любов в лицето на пловдивски бизнесмен. Изпълнителката на хита „Шампанско и сълзи” е по-щастлива от всякога с настоящия си партньор и както изглежда, личният й живот процъфтява.

Певицата е в перфектна форма и отново изглежда така, както в началото на кариерата си, напълно оставила зад гърба си 20-те излишни килограма, които натрупа от стрес. Тя е и доста по-спокойна и подмладена, а причината очевидно е пълната хармония в личния й живот.

Според запознати, звездата на „Пайнер” и любимият й се познават отдавна и дори имали кратка връзка преди много години, но после пътищата им се разделили. През това време не поддържали никакви отношения – той създал семейство и деца с друга дама, а Ивана се посветила на кариерата си.

Наскоро двамата се засекли случайно по време на участие на изпълнителката на фирмен купон, където бизнесменът бил гост. Миналото ги връхлетяло като ураган. От дума на дума Ивана научила, че бизнесменът вече е разведен, а чувствата по между им пламнали отново с пълна сила.

Близки до изпълнителката издават, че приятелят й вече е прехвърлил 50-те и е доста заможен – занимава се с търговия на техника и производство на етрични масла, които изнася в чужбина. От 3-4 месеца с изпълнителката били неразделни и самата тя споделила, че е влюбена като ученичка, пише „Уикенд“. Подобни силни емоции Ивана не била изпитвала от много време и не можела да се нарадва на късмета, че най-сетне е открила сродна душа.

„Тя беше съсредоточена в кариерата си, но любовта я изненада в най- неочаквания момент. Дано този път не се разочарова”, коментират приятели на Ивана.

Top