Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВЛАДО КАРАМАЗОВ ПРИКЛЮЧВАЛ С МЪЖЕТЕ И ИСКАЛ…

ВЛАДО КАРАМАЗОВ ПРИКЛЮЧВАЛ С МЪЖЕТЕ И ИСКАЛ…

Владо Карамазов здравата се е угрижил от факта, че още не е станал татко. Секссимволът на родния театър и кино е решил да не оставя на случайността възможността да има поколения и е минал всякакви тестове, за да провери плодовитостта си като мъж.

Актьорът поне веднъж годишно посещава уролог, а преди години дори се включи в кампания за профилактика на безплодието и половите заболявания при мъжете. Прегледите засега показват, че е напълно здрав и стига да поиска, веднага може да стане татко.

Явно вече се е наситил на гей авантюрите си и подобно на Миро от „Каризма” и Наско Месечков ще се кротне до някоя заблудена булка, която да роди от него, ехидно подмятат в арт средите, пише „Уикенд“. След толкова години, в които все още няма наследници, актьорът не спира да се надява, че някой ден и на него ще се усмихне това щастие.

До тогава обаче не подценява грижата за здравето си е на мнение, че мъжете не трябва да се притесняват да отидат на профилактичен преглед. „Да имам дете е най-важното нещо за мен. Това може да се случи само, ако не подценявам редовната грижа за тялото си”, споделя Владо.

Top