Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КЕКСА КРЪШНАЛ НА ДАРА

КЕКСА КРЪШНАЛ НА ДАРА

„Просто ми пръсна мозъка тая жена!“ Такива слова с половин уста изрече Папи Ханс в къщата на „ВИП брадър“, с което за първи път призна, че е влюбен до ушите. Интересното е, че не става дума за доскорошното му гадже – певицата Дара.

Преди влизането си в шоуформата пеещият поет и рекламен агент Константин Трендафилов се раздели с младата изпълнителка. Двамата имаха изпепеляваща, но сравнително кратка любовна афера. Оказва се, че не сексапилната Дара е зарязала поета, а точно обратното. Папи Ханс е сложил край на връзката им, защото започнал да се заглежда по други жени.

Поп звездата Дара се принуди публично да признае, че са скъсали, след като Папи влезе в къщата.

Кокича, както го наричат най-близките му приятели, даде разяснение около новата си тръпка. Става дума за португалка…

„Тя е уникален човек. Дойде в България по програмата „Еразъм“. Не знаеше и думичка на български. Но това не беше бариера за нас и ние се влюбихме“, разкри гласеният за победител на брадъра.

„Това са най-хубавите отношения с жена, които съм имал някога“, разсъждава изпълнителят на „Кекс“.

Трендафилов разкри, че в момента изкусителната дама е в Португалия, но най-вероятно двамата ще продължат отношенията си. Папи, който се смяташе за сигурен победител във „ВИП брадър“, отстъпи първото място на Наско Колев, предава „България днес“. Поетът се надява, че след като вече не е затворен в къщата, хубавата португалка ще долети при него, за да го види след дългата раздяла.

Top