Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛЮБО КИРОВ ТРЪГНА ПО МНОГО ЛОШ ПЪТ

ЛЮБО КИРОВ ТРЪГНА ПО МНОГО ЛОШ ПЪТ

Музикантът Любо Киров се е пропил покрай големия си брой ангажименти. Певецът печели близо 50 бона месечно от участия, но натоварването в последно време му създава сериозни проблеми.

Преди всяка сценична изява изпълнителят се налива с алкохол, за да освобождава напрежението, а личният му рекорд e цяла бутилка с концентрат, издават негови колеги.

Запознати докладват, че по време на едно от последните си участия певецът отново прекалил със спиртните напитки и даже станал страшно агресивен. В паузата между изпълненията Любо дочул как двама от присъстващите го обсъждат и не се стърпял да фрасне в лицето единия от тях.

„Любо се държа наистина неадекватно. Личеше си отдалеч, че е много пиян!”, обясняват свидетели. За щастие, охраната на заведението бързо се намесила и предотвратила по-сериозни последствия. В свои интервюта Киров е споделял, че преди години с много усилия е преборил проблемите със зависимостите, но изглежда пак е залитнал в неправилната посока, пише „Уикенд“.

Близките му го посъветвали да си вземе почивка и да се отърси от напрежението, за да не изпада друг път в подобни крайности. „Аз съм човек на изкуството. Нормално е да пия от време на време, не е престъпление!”, оправдавал се Любо.

БРАВО! ЛЮБО КИРОВ ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ

Top