Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИС БЪЛГАРИЯ МАЙ СИ РЕЗНА НОСА

МИС БЪЛГАРИЯ МАЙ СИ РЕЗНА НОСА

Тамара Георгиева се покри. Откакто грабна короната на „Мис България“, мацката се появи на едно-две събития, след което изчезна.

Липсата на Тамара не е случайна – упорита мълва се носи, че миската си е клъцнала носа, който й създаде толкова ядове. Единствено „България Днес“ успя да се свърже с блондинката, която обаче не пожела да удостои феновете с внимание. „Без коментар за носа!“, отсече настоящата Мис България.

Именно заради липсата на снимки и активност от страна на Тами (а една миска би трябвало нонстоп да се фука, че е избрана за най-красивата в държавата) се заговори за ринопластика. Когато човек легне под скалпела, трябва да мине поне месец, за да се покаже пак на светло и пред обективите. Макар да звучи като лека операция, след ринопластиката редовно следват отвратителни отоци, синки, кръвоизливи и прочие „хубавини“.

До крайната мярка Тамара уж стигнала, защото не могла да понесе тежките подигравки и обидите, които избълва обществото по неин адрес. А повечето хора просто си казаха мнението, на което имат право – че не им харесва и според тях не трябва да се окичва с подобна титла; случаят изключително напомня на Анита Мейзер и нейната титла „Мисис България Свят“ от 2014 г., когато всички дружно се посмяха. Е, после силиконовата миска влезе в затвора по обвинение в убийство и вече не беше смешно.

За Тамара се носи и друг слух. Според него я набедиха, че нямало да ходи на конкурса „Мис Свят“, защото чуждестранните организатори искали… друга наша миска. Предпочитали подгласничката й Йовита Георгиева от Бургас, пише „България днес“.

Това е пълна идиотщина, защото организаторката на „Мис България“ Ирина Папазова отдавна не държи лицензите за „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ – те са при Страхил Гановски. Затова и момичето на Папазова няма как и да припари до „Мис Свят“.

Top